keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Aamupostin gallup kysely nuorten harrastuksista

Äidinkielen media kurssin kautta saamme aivan mahtavan mahdollisuuden kokeilla toimittajan uraa ja luoda oman tekstin Aamupostiin. Minä päätin tehdä gallup kyselyä nuorten harrastuksista. Koitin saada mahdollisimman erilaisia harrastuksia näkyviin. Täällä blogissa siis julkaisen raakileen tästä gallupista:

Joonas Tanskanen, 18 vuotta, Hyvinkää

Harrastus: Yheteiskunnallinen vaikutus (Puolue- ja järjestötoiminta)
Harrastuksen kuvaus: Ihmisten kanssa työskentelyä. päämääriä ja hirveä määrä laki ja asiakirja    papereita.
Kauan harrastanut: Aloitin 8 luokalla.
Minkä takia harrastan: Haluan vaikuttaa ja olla osana yhteiskunnallisissa asioissa. Tärkeää on myös omien mielipiteiden esille tuominen ja halu varmistaa että maailmasta saisi paremman paikan.
Plussia ja miikusia harrastuksessa: Plussana on se, että mahdollisuudet eivät lopu koskaan kesken ja kenttä on valtava ja aina pystyy vaikuttamaan. Miinuksena on se, että ideologiat estävät ihmisiä näkemästä todellista päämäärää.


Alex Puttonen, 17 vuotta, Riihimäki

Harrastus: Riihimäen nuorisoteatteri
Harrastuksen kuvaus: Harrastus sisältää perusharjoituskertoja joissa perus ilmaisu- , näyttelemis- ja improvisaatioharkkoja ja yleensä myös yhden esityksen valmistuksen ja esittämisesn.
Kauan harrastanut: 5 vuotta
Minkä takia harrastan:Olenn aina ollut kiinnostunut näyttelemisestä ja esiintymisestä. Nuorisoteatterissa saan toteuttaa itseäni ja pääsen tekemään sitä mistä tykkään.
Plussia ja miinuksia harrastuksessa: Huono puoli harrastuksessani on erityisesti esityksen harjoituskaudella sen vaatima aika, välillä on hankala saada harjoitukset sopimaan koulun ja muun elämän kanssa. Hyvänä puolena on se , että tutustuu oikeastaan jatkuvasti uusiin mahtaviin ihmisiin ja saa työskennellä heidän kanssaan.

Heidi Kotajärvi, 18 vuotta, Riihimäki

Harrastus: Heppailu
Harrastuksen kuvaus: Hengaan tallilla ja harjailen heppoja ja ehkä jonain päivänä ratsastan, jos uskallan
Kauan harrastanut: Kohta vuoden
Minkä takia harrastan: Minut ensin pakotettiin siihen ja sitten se oli ihan kivaa niin päätin jatkaa.
Plussia ja miinuksia harrastuksessa: Plussaa on se, että se lievittää stressiä ihan mukavasti, ja miinus on se, että vaatteet menee aina ihan likaisiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti